Feb 07

بهرام رادان متولد 8اردیبهشت 1358 است که در تهران چشم به جهان گشود. وی از کودکی بسیار زیبا و دوست داشتنی بود و البته یه کمی هم شیطون! وی در مدارس فرهنگیان و هجرت و برهان و… به تحصیل خود ادمه داد. بهرام خیلی درس خواندن را دوست داشت ولی واقعا از درس مثلثات و هندسه رنج می برد و به معنای واقعی متنفر بود ولی عاشق درسهایی چون تاریخ و فلسفه و… بود.وی حدود 8 بار دبیرستان خود را عوض کرد و بالاخره در رشته ی انسانی دیپلم خود را گرفت. او به همه ی رشته های تحصیلی علاقه داشت. بهرام در سال 77 آماده برای کنکور شد و وقتی جوابها اعلام شد دید که در رشته ی مورد علاقه ی خود قبول نشده تصمیم گرفت که به خدمت سربازی درآید. بعد از 5 ماه بهرام نام خود را در لیست قبول شدگان رشته ی مدیریت بازرگانی دید و به همین علت سربازی را نیمه تمام رها کرد. بالاخره وی علی رغم کارهای زیاد خود موفق به اخذ لیسانس مدیریت بازرگانی شد. وی در سال 78 به دلیل علاقه ی خود به فیلم و بازیگری به کلاسهای بازیگری رفت وآموزش بازیگری را در هیوا فیلم زیر نظر ثریا قاسمی و میکائیل شهرستانی و فهیمه راستکار پشت سر گذاشت و سپس وارد عرصه ی بازیگری شد.

 

فیلمهایی که بهرام در آنها نقش آفرینی کرده به ترتیب زیر می باشند:

شور عشق ( نادر مقدس) 1379
. آبی ( حمید لبخنده) 1379

(ساقی ( محمدرضا اعلامی 1379
آواز قو ( سعید اسدی) 1381.

(رززرد ( داریوش فرهنگ 1381
عطش (حسین فرح بخش) 1381.

(گاوخونی (بهروز افخمی1381
(.طلوع تاریک( (ویدئویی 1382

(.شمعی درباد(پوران درخشنده 1382
(.روایت 3گانه(رخشان بنی اعتماد1382

(.سربازهای جمعه (کیمیایی1382
ازدواج صورتی(منوچهر مصیری) 1383

(.رستگاری در20/8 (الوند1383
ته دنیا (بهروز افخمی)متوقف 1383.

( حکم ( مسعود کیمیایی1383
تقاطع (ابوالحسن داوودی) 1384.

(خون بازی(بنی اعتماد1383
علی سنتوری (داریوش مهرجویی) 1385

(چهار انگشتی (سعید سهیلی، 1385

سایه ( رنجبر) 84-85

یک آغاز نو و عالی:

با بازی عالی بهرام در آواز قو و دریافت 3 جایزه ی وی از بازی در این فیلم باعث شد که سرنوشت بازیگری وی رنگ تازه ای به خود بگیرد! چون دیگر همه ی کارگردانان معروف با دیدن بازی بهرام متوجه شده بودند که او استعداد زیادی برای درآوردن کاراکترها دارد. برای همین بود که کارگردانان معروفی از جمله: مسعود کیمیایی, بهروز افخمی, رخشان بنی اعتماد, پوران درخشنده, داریوش مهرجویی تصمیم گرفتند که بهرام را به عنوان بازیگر فیلمهای خود برگزینند.
جایزه های وی:

1.
بهترین بازیگر جشن خانه ی سینما برای آواز قو
2.
بهترین بازیگر جشن مجله ی دنیای تصویر برای آواز قو
3.
بهترین بازیگر جشنواره ی فیلمهای خانوادگی برای آواز قو
4.
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره ی فیلم فجر برای شمعی درباد در82
5.
کاندیدای بهترین بازیگر هشتمین جشن خانه ی سینما
6.
جایزه های زیاد دیگری در جشنواره های دفاع مقدس و کانادا و آنتالیا و اسپانیا و ….. برای فیلم گیلانه. جایزه در جشنواره ی کن
برای فیلم گاوخونی در تیر سال 83.
و…..

وی برای بازی در آخرین ساخته ی آقای رنجبر به نام سایه که در اوایل شهریورماه کلید می خورد قرارداد بسته است.

زندگی شخصی :

بهرام رادان دارای 1خواهر به نام (الهام) و 1برادر به نام (شهرام) است که هر دو در آمریکا زندگی می کنند و از بهرام بزرگتر هستند. خواهرش 40 سال و برادرش 33 سال سن دارند . خواهرش وقتی ازدواج کرد به آمریکا رفت ولی برادرش در جوانی به آمریکا رفت و هنوز هم مجرد است. بهرام هم در 15 سالگی به مدت یک سال به آمریکا رفت ولی نتوانست آنجا بماند و تصمیم به بازگشت گرفت. چون به ایران علاقه ی بیشتری داشت.
خواهرش دارای 2فرزند پسر به نامهای امین و ایمان است و در لس آنجلس زندگی می کنند.
پدر و مادر بهرام رادان افراد تحصیل کرده و بسیار با شخصیت هستند. نام پدر بهرام رادان, رضا رادان است که وکیل پایه اول
دادگستری هستند. اینم یک عکس از بهرام و ایمان

خانه ی بهرام همانطور که می دانید واقع در زعفرانیه است و به صورت مستقل زندگی می کند. خانه ی وی 2 طبقه و به صورت ویلایی خیلی شیک است.
ماشین وی تا قبل از عید امسال 206 بود! او 206 را فروخت و همانطور که من شنیدم, میگویند که حدود یک ماه پیش گرفته .
Audi
بهرام عاشق سفر است و دوست دارد که همیشه از همه جای دنیا دیدن کند. وی پارسال به مدت حدودا یک ماه از 1مرداد به اسپانیا رفت و در تاریخ دوشنبه 27مرداد ساعت 9شب به ایران آمد و در تاریخ 6شهریور برای جشنواره ی تورنتوبا عوامل فیلم گیلانه به کانادا رفتند و در آنجا مقداری از فیلم خون بازی سکانس بازی بهرام را در آنجا فیلمبرداری کردند و سپس در تاریخ 25شهریور به ایران آمدند ولی چون به جشنواره ی آنتالیا هم دعوت شده بودند, همه ی عوامل دوباره در تاریخ 28 شهریور گرد هم آمدند و راهی ترکیه شدند.
بهرام در تاریخ 23 خرداد سال 85 به مدت یک هفته به دبی رفت. وی در تاریخ 1 تیر 85 قصد سفر به آمریکا را کرد و تصمیم گرفت که تا اواسط شهریور در آمریکا بماند و به استراحت و رسیدگی به نظرات بپردازد.
بهرام تنها کسی در بازیگران ایرانی است که مدیربرنامه دارد. مدیر برنامه ی بهرام , علیرضا باذل است که این دو در دانشگاه باهم آشنا شدند. باذل بسیار در کار مدیریت وارد است و همیشه به بهرام کمک می کند. بهرام اصلا اهل دوست بازی نیست و سعی می کند که همیشه سرش در کار خودش باشد! حتی دوستان سینمایی خیلی خیلی محدودی دارد. خودش می گفت که در روزهای تعطیل اکثر اوقات در خانه می مونم و فیلم می بینم و سعی می کنم اگر هم میرم بیرون جاهای شلوغ نروم!
بهرام علاوه بر کار سینمایی خود, حدود 1سالی است که در کار تبلیغات گوشی ال جی فعالیت می کند وبرای قرارداد اولیه ی خود مبلغ 300هزار دلار که برابر با 280 میلیون تومان است گرفته است .
اگر می بینید که دیگر خبری از تبلیغ گوشی ال جی با عکس بهرام نیست به دلیل این هست که قرارداد آنها با بهرام تمام شده و منتظرند که بهرام از آمریکا برگرده تا دوباره یک قرارداد مفصل تر از دفعه ی قبل با وی ببندند
قبل از اینکه بهرام به تبلیغات گوشی ال جی بپردازد, پیشنهادات زیادی برای تبلیغات داشت ولی هیچ کدام را قبول نکرد! تا اینکه شرکت ال جی به وی پیشنهاد داد و بهرام هم با تحقیقات 6 ماهه ای که انجام داد, سرانجام این پیشنهاد را پذیرفت.

خصوصیات اخلاقی رادان:

بهرام رادان در موقع بیرون آمدن از خانه بسیار آدم جدّی و سنگین است و اصلا به اصطلاح آدمی نیست که بی جهت شوخی کنه و بزنه زیر خنده! همیشه به هنگام بیرون آمدن از منزل چه در زمستان چه در تابستان چه در فصول دیگر با عینک آفتابی بیرون میایند که زیاد توی چشم نباشد که مردم فکر کنند که داره کلاس میگذاره یا میخواد بگه که مثلا من بهرام رادان هستم و همه به همین دلیل بیان طرفش و ازش امضا بگیرند! نه!در ضمن اصلا خودخواه نیست که بخواد بگه که من با افراد دیگر فرق دارم!چون یکبار توی کوچه با ماشینش با ماشین دیگه طوری روبروی هم قرار میگیرن که راه بسته میشه و یکی باید اوّل بره تا راه باز بشه که آن طرف مقابل رادان رو میشناسه و میگه که اوّل شما بفرمایید ولی رادان میگه خیر شما بزرگتر هستید و مقدم هستید و شما بفرمایید.یعنی میخوام بگم که چون بازیگر هست نمیگه که من با بقیه فرق دارم پس باید من اول باشم! در ضمن همه میگن انقدر آدم سنگین و رنگین و آقاست که حتی ما هیچوقت خنده ی وی را نمی بینیم! تازه همیشه خودشون میگن که( من هیچوقت دوست ندارم به کسی امضا بدم.چون مگه من با مردم عادی چه فرقی میکنم که بخوام امضا بدم و کلاس بگذارم!)

وضعیت ظاهری:
رنگ مو: قهوه ای روشن رنگ چشمها: آبی
رنگ پوست: سفید وضعیت بدنی: خوش اندام
وضعیت ظاهری: بسیار زیبا قد: 182 سانتیمتر
7. نوع پوشش: ساده و در عین حال بسیار شیک ( به مارک اهمیت فراوان میدهد ), در مواقع شرکت در جشنواره ها و مکانهای رسمی از کت و شلوار استفاده می کند و در مواقع عادی, از لباسهای ساده و معمولی و خیلی شیک

نوشته ای از admin \\ tags: , , , ,

30 دیدگاه برای “ بهرام رادان را بهتر بشناسید”

  1. پری دریایی می گوید:

    ADMIN چرا عکسارو جا به جا کردی اینجوری همه چی قاتی شده مطلب کلا” به هم ریخته

  2. سامی می گوید:

    اگه 3تا آدم خوشکل و خوشتیپ تو ایران باشه – یکیش بهرام رادانه ، دوتای باقیشم خودمم !!!

    خدائیش روحه بازیگری در روح و روانش فوتیده شده …!

  3. باريش اكارسو می گوید:

    ديگه نبينم باريشو مرده خطاب كني .(باريش تو دل طرفداراش زندگي ميكنه…)

  4. فرنوش می گوید:

    مرسي پري جان
    ولي عكس ها مرتب نيست

  5. باريش اكارسو می گوید:

    باريش يعني صلح ودوستي

  6. باريش اكارسو می گوید:

    ديگه نبينم باريشو مرده خطاب كني .(باريش تو دل طرفداراش زندگي ميكنه…)

  7. ستاره می گوید:

    بچه بوده چقد با نمک بوده.اون بچه که بغلش هس چقد خوشکل خندیده.

  8. admin می گوید:

    برای زیاد عکس میفرستی گذاشتن عکس خیلی وقت گیره

  9. پری دریایی می گوید:

    خوب منم کلی زحمت میکشم مطلبو مرتب میکنم عکس پیدا میکنم

  10. admin می گوید:

    یکمی درستش کردم

  11. پری دریایی می گوید:

    OK باریش من اصلا” نمیشناختم تو گوگل سرچ کردم خوب قبوله باریش زندگی میکنه

  12. پری دریایی می گوید:

    درسته ادمین جون زحمت کشیدن عکسارو به هم ریختن

  13. پری دریایی می گوید:

    اون بچه که بغلشه پسر خواهرش هست که اسمش ایمان

  14. پری دریایی می گوید:

    قربونت

  15. پری دریایی می گوید:

    کاملا” موافقم البته با خوشتیپی بهرام موافقم

  16. باريش اكارسو می گوید:

    قوديغ قوديغ دانيشما…

  17. سامی می گوید:

    یعنی با بقیش موافق نیستی ؟!

  18. پری دریایی می گوید:

    admin جون اون عکسای طنزم بزار خیلی خوشگلن باشه میزاری دیگه ها گفتی باشه ها مرسی قربونت

  19. admin می گوید:

    موضوع عکسها باید مربوط به مطالب سایت باشه

  20. پری دریایی می گوید:

    میشه خواهش کنم فارسی بنویسی من بفهمم چی میگی؟

  21. پری دریایی می گوید:

    نه دیگه اگه یه موقعی دیدمت واسه بقیش نظر میدم

  22. پری دریایی می گوید:

    یعنی عکس طنز و دیدنی مربوط به سایت نیست؟ خوب ربطش بده دیگه طرفدارش زیاده ها

  23. admin می گوید:

    ببر تو انجمن

  24. باريش اكارسو می گوید:

    بي خيال يه چيزي گفتم كه الان بشيمونم خدا رو شكر كه نميفهمي

  25. ashna می گوید:

    بازیش خوبه

  26. maryam می گوید:

    خیلی با حاله و خیلی هم مغرور

  27. نیلا می گوید:

    هم خوشکله هم خوب بازی میکنه!

  28. شیدا می گوید:

    ازش خوشم نمیاد

  29. شیدا می گوید:

    البته نظره دوستان قابله احترامه

  30. مريم می گوید:

    اصلا با حال نيست. با خيلي خيلي مغرور بودنش موافقم

نوشتن دیدگاه

شما باید برای ارسال نظر وارد سایت شده باشید سپس نظر خود را ارسال نمایید .

- نظراتی که به صورت انگلیسی نوشته شوند یا به موضوع ربطی نداشته باشند تایید نخواهد شد